Bump

Bump 3.5.2

Deze download is niet langer beschikbaar. Reden kan zijn dat het programma niet langer beschikbaar is, er een veiligheidprobleem gedetecteerd werd of omwille van een andere oorzaak.

U kunt deze alternatieven te downloaden:

Virtueel tegen je vrienden aanlopen

Deze download is niet langer beschikbaar.Bump is een gratis communicatiedienst, die jou met anderen verbindt door simpelweg telefoons te 'proosten'. Een zachte schudbeweging richting de ander is voldoende, waarna een aantal opties op het scherm... Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Snel verbinden met netwerken
  • Snel foto's uitwisselen
  • Afspraken synchroniseren (alleen iOS4)
  • Muzieklinks naar YouTube delen

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Uitmuntend
8

Deze download is niet langer beschikbaar.

Bump is een gratis communicatiedienst, die jou met anderen verbindt door simpelweg telefoons te 'proosten'. Een zachte schudbeweging richting de ander is voldoende, waarna een aantal opties op het scherm verschijnen. Zo wissel je eenvoudig contactgegevens, foto's of informatie over muziek en applicaties uit.

Na een korte opstarttijd laat Bump de manieren van gegevensuitwisseling zien. Zo verbind je snel met iemand en offreer je gegevens uit Facebook of uit de standaardinfo (telefoonnummer en foto) van je telefoon. Bump koppelt daarnaast aan Twitter (Bump en je stuurt een 'volg mij'- verzoek naar de andere Bumper) en LinkedIn. De vele vormen van gegevensuitwisseling zijn hartstikke leuk maar gewoon een digitaal visitekaartje uitwisselen behoort ook tot de mogelijkheden.

Met Bump verstuur je even gemakkelijk foto's of chatberichten. Dit laatste is natuurlijk een beetje onzinnig als je eerst fysiek telefoons laat klinken en daarna op een afstandje gaat chatten. Hoewel Bump vooralsnog een veredelde applicatie voor het delen van visitekaartjes is, vormen de opties voor het delen van muziek (via YouTube en iTunes-preview) leuke extra's.

Het 'bumpen', ofwel iemand aanstoten met je toestel, werkt gemakkelijk en snel. Meteen na de stootbeweging verschijnt de boodschap 'Connect with ...' en een tikje later (op het knopje Yes) ben je verbonden. Zo wissel je snel foto's en contactgegevens uit, iets dat nog altijd nét iets sneller gaat dan het overtypen van gegevens. Probeer ook vooral eens te bumpen met een pc, op deze website.

Meeste downloads Utilities & Tools voor iphone

Beoordelingen about Bump

Promotie×